ShippingWatch

Suez-overvågningen skærpes endnu en gang

Egyptisk general opfordrer soldaterne ved Suez til at være endnu mere på vagt over for angreb fra oprørsgrupper i området efter attentat mod naturgasledning.

Foto: Josef Polleross

General Osama Askar har beordret soldater og officerer i den egyptiske her til at skærpe indsatsen omkring Suez-kanalen, og sørge for at den fremadrettet kan besejles sikkert. Faktisk har generalen beordret militæret til at være dobbelt så årvågne, skriver Gulfnews.

Baggrunden for generalens opfordring skal findes i den seneste uges aktiviteter langs Suez. En gruppe maskerede mænd beskød tidligere på ugen en bil, der hører til Det Røde Havs havnemyndigheder, da denne kørte fra havnen i byen Nuweiba. Og sidste søndag blev en naturgasledning, der løber langs kanalen forsøgt angrebet for anden gang på bare en uge. Oprørerne havde ikke held med deres angreb, og der er ingen informationer om tilskadekomne ved de to angreb.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs