ShippingWatch

Containerimport til USA i juli den højeste i seks år

Amerikanerne gør sig klar til feriesæsonen, hvilket for alvor har sat gang i importen af containere i juli måned, siger den amerikanske analysevirksomhed Zepol. Juli slår den hidtidige rekord fra juli 2007. Maersk Line nyder godt af udviklingen.

Foto: Hanjin

Juli og august er altid travle måneder for containerimporten i USA, da landet forbereder sig på feriesæsonen. Men denne juli har der været ekstra travlt, og volumenerne er de højeste set på en måned siden juli i 2007, skriver det amerikanske analysehus Zepol. I alt har USA importeret 1,69 mio. teu, hvilket er 13 pct. højere end sidste måneds volumen og to pct. mere end juli sidste år.

"Juli og august er de to travleste måneder, fordi den amerikanske detailhandel forbereder sig på ferie, og denne juli har haft meget højere importvolumen end forventet," siger Zepols CEO Paul Rasmussen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs