ShippingWatch

Første skib ud af fire er leveret til Clipper

Det første bulkskib ud af en serie på fire er blevet leveret til Clipper Bulk, der med skibet fortsætter det strategiske fokus på at opbygge en energieffektiv flåde, siger partner og CEO i Clipper Group.

Foto: Pressefoto

Energieffektive skibe er et vigtigt konkurrenceparameter for rederier i dag. Ikke mindst i segmenter med mere svingende resultater end andre, som eksempelvis tørlast. Det ved Clipper Group og derfor er leveringen af det første skib, I-Star, af en serie på fire en vigtig brik i strategien for Clipper Bulk, siger Gary Vogel, partner og CEO for Clipper Group i en pressemeddelelse fra rederiet:

"Det er vigtigt for os at bevare en moderne, state-of-the-art og effektiv flåde. Clipper har i løbet af de sidste ti år modtaget mere end 100 nybyggede skibe, så denne I-Star skib er bare det sidste eksempel på denne vedvarende fornyelsesproces," siger han.

Det nye tørlastskib er en 61.000 dwt supramax. Det næste i rækken vil blive leveret i august.

Ud over serien på fire skibe har Clipper Group i øjeblikket bestillinger på syv andre nybygninger fra handysize på 38.000 dwt til panamax på 76.000 dwt.

Clipper Danmark går efter overskud i 2014

Clippers danske aktiviteter fik minus på 70 mio USD i 2012

Clipper sælger tre kemikalietankere til Lomar 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs