ShippingWatch

Scorpio går efter øko-skibe til tørlast

Scorpio Group, der af flere omgange har annonceret ordrer på øko-tankskibe, vil nu også have øko-skibe i deres tørlastflåde. Investeringerne sker i samarbejde med RS Platou Markets.

Foto: Stena Bulk

Øko-skibene har i en længere periode været en del af tankskibsplanerne hos Scorpio, og nu udbredes det energieffektive til også at omfatte rederigruppens tørlastskibe. Det skriver Bloomberg.

"Vi arbejder sammen med Scorpio Group om at rejse penge til Scorpio Bulkers," siger Erik Helberg, der er CEO hos RS Platou Markets, og som ikke ønsker at opgive præcist, hvor mange penge, de to samarbejdspartnere er på udkig efter.

Scorpio Bulkers skal være et selvstændigt selskab adskilt fra Scorpio Tankers, der har en flåde på 40 skibe og bestillinger på 54 nye.

Scorpio Tankers: Vi har blokeret for konkurrenter

Scorpios nybygninger oppe på 54 produkttankere

Scorpio henter 300 mio. nye USD på børsen 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs