ShippingWatch

Danmarks maritime spydspids i Asien

Den nyudnævnte næstformand for International Chamber of Shipping, danskeren Esben Poulsson, vil lægge vægt på dialogen mellem de store internationale shippingorganisationer, fortæller han til ShippingWatch.

Det er en shippingmand med rødderne plantet dybt i den danske maritime verden, der nu sætter sig i stolen som næstformand i den internationale rederiorganisation, ICS, International Chamber of Shipping.

Paradoksalt nok, kan man sige. For Esben Poulsson er godt nok født i Danmark, men med en dansk mor og en norsk far. Og som 12-årig flyttede familien til Vancouver i Canada, hvor Esben Poulsson voksede op og fik sin uddannelse. For i 1971 at tage til Hongkong til sit første job. Men hele 22 år har ICS nye næstformand faktisk arbejdet hos det danske rederi Torm, og han kender derfor den danske shippingverden særdeles godt. I dag bor Esben Poulsson i Singapore og er stadig tæt knyttet den danske klynge af virksomheder i den asiatiske østat.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs