ICS udnævner dansker til toppost

Erhvervsmanden Esben Poulsson er ved generalforsamlingen for International Chamber of Shipping (ICS) blevet valgt som næstformand for de næste tre år.

Den internationale rederorganisation, der organiserer 80 pct. af den globale flåde, har fået en erfaren dansk international erhvervsmand med i toppen. Den Singapore-baserede Esben Poulsson er blevet valgt til næstformand under foreningens generalforsamling i Oslo og slutter sig til tre andre næstformænd for 2013 til 2015.

Esben Poulsson har i årtier haft ledende poster i shippingbranchen, bl.a. som president og CEO i Torm Singapore, og han har i kraft af en lang række tillidsposter i redermiljøet i Singapore deltaget i udvikling af den sydøstasiatiske republik som et globalt, maritimt centrum. Han er honorary secretary for Singapore Shipping Association (SSA) og har tidligere repræsenteret ICS på en række møder i industrien i Asien, fremgår det af en meddelelse.

"SSA er forpligtiget til at yde et meningsfuldt bidrag til arbejdet arbejdet i ICS, og jeg håber, at jeg gennem min udnævnelse kan tilføje værdi til den indsats," siger Esben Poulsson og tilføjer:

"Singapore er blevet et stort internationalt maritimt center, og det er ikke kun vigtigt, at landets stemme bliver hørt internationalt, men at Singapore hjælper med at påvirke væksten og udviklingen i verdens shipping."

Singapore-executive: København kan blive europæisk shippingcenter

ICS frygter sløseri med ny arbejdsmarkeds-konvention 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også