ShippingWatch

Maersk: Regeringer skal sikre at SOx-regler følges

Regeringer i ECA-zonen må komme på banen med regler for, hvordan man vil håndtere rederier, der ikke lever op til de kommende SOx-regler, lyder det fra Maersk Drillings CEO Claus V. Hemmingsen på Nor-Shipping.

Foto: Maersk Drilling

OSLO: Der mangler et klart engagement fra regeringer i de såkaldte ECA-zoner, når talen falder på den kommende regulering af SOx, der træder i kraft fra 2015. Sådan lyder opsangen fra CEO i Maersk Drilling, Claus V. Hemmingsen, partner og medlem af Group Executive Board i A. P. Møller-Mærsk fra shippingmessen Nor-Shipping i Oslo.

"Det er fint, at reguleringerne kommer i 2015. Det eneste, jeg plæderer for, er, at det skal være et level playing field. Det vil sige, at alle regeringer, som er i de områder, må komme på banen og lave noget håndhævelse og kontrol. Det er vigtigt, at man får en håndhævelse af de her nye regler, specielt inden for ECA-områder," siger han til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs