ShippingWatch

Mads Meldgaard: Jeg fortsætter inden for shipping

En dårlig oplevelse med at få sin canadiske kone til Danmark er den reelle grund til, at Mads Meldgaard overraskende forlader sit drømmejob i Nordic Tankers. Han fortsætter dog inden for branchen, fortæller han i et interview med ShippingWatch.

I slutningen af 2011 satte Mads Meldgaard sig i direktørstolen for Herning Shipping og var efterfølgende en central spiller i sammenlægningen med Nordic Tankers, hvor han også i dag har posten Vice President. Til sommer er det imidlertid fortid, da han forlader landet for at rejse tilbage til Vancouver i Canada, hvor størstedelen af hans shippingkarriere har fundet sted, og hvor han også mødte sin kone.

”Det er med vemod, at jeg siger farvel. Jeg er selvfølgelig ked af det, for jeg kan se mulighederne i det her firma. Der er slet ingen tvivl om, at det er en fantastisk position, de har i dag, med en meget stærk ejer, som har kapital, er villig til at investere og kan se mulighederne i konsolidering i industrien,” siger Mads Meldgaard til ShippingWatch med henvisning til virksomhedens ejer kapitalfonden Triton.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs