ShippingWatch

Clipper taber skattesag igen

Østre Landsret har afvist at give Clipper lov til at få afklaret et overordnet spørgsmål om skat inden en eventuel straffesag, som Københavns Politi overvejer at rejse. Det skriver Ritzau.

Foto: Nordic Tankers

Københavns Politi har sigtet Clippers ledelse for at overtræde den såkaldte kildeskatteloven. Forseelsen består i, at Clipper ikke har medregnet A-skat af de ansattes bonusbeløb på i alt 120 mio. kr. Det har kostet statskassen mindst 20 mio. kr., og det har Skat krævet en bøde på to mio. kr. for., skriver Ritzau.

Det forhold har Clipper nægtet sig skyldig i og har valgt at gå den civilretlige vej ved først at gå til Københavns Byret og sidenhen Østre Landsret for at få afklaret skattespørgsmålet, men Østre Landsret har nu afvist at tage spørgsmålet op.

Clipper har på den baggrund ansøgt Procesbevillingsnævnet for at få tilladelse til at gå videre med sagen for Højesteret. Det oplyser advokat for Clipper Jørn Qviste ifølge Ritzau.

Avis: Clipper i mulig skattesag

Skattenederlag til Clipper  

Clipper ansætter ny CFO og ændrer ledelses-struktur 

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs