ShippingWatch

Endnu et KG-selskab konkurs

Det tyske KG-hus Elbe Emissionshaus bekræfter, at det har indgivet insolvens-erklæring til Hamborgs lokale domstol. Selskabet står bag flere enkeltskibs KG-selskaber.

Foto: Colourbox

Elbe Emissionshaus har afleveret erklæring om insolvens til Hamborgs lokale domstole, og dermed er selskabet bag flere enkeltskibs KG-selskaber konkurs.

"De tidligere gennemførte omstruktureringsforanstaltninger er desværre mislykkedes," skriver Elbe Emissionshaus i en meddelelse på sin hjemmeside med henvisning til, at konkursen blev fremprovokeret af, at to ikke-identificerede chartere med fireårige charterkontrakter ikke var i stand til at fastholde deres forpligtigelser.

Elbe Emissionshaus er ifølge Lloyd's List det tredje KG-hus, som er noget andet end enkeltskibs KG-selskaber, som går konkurs i 2013. Tidligere på året er de to KG-huse Embdena og AppenCapital erklæret insolvente, mens flere enkeltskibs KG-selskaber også er gået konkurs.

Stor tysk KG-fond indkalder til investormøde

Tysk reder: 1.000 tyske skibe er i vanskeligheder

KG-fond: 2013 bliver udfordrende 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs