ShippingWatch

Stolt-Nielsen skuffer efter tab i 1. kvartal

Et tab i Stolt Tankers og generelt ringe markedsvilkår for Stolt-Nielsens kemikalietankflåde forklarer et svagt 1. kvartal, skriver ledelsen i en regnskabsmeddelelse torsdag.

Tank- og kemikalierederiet Stolt-Nielsen fik et nettooverskud på 1,5 mio. USD ud af en omsætning på 519,4 mio. USD i 1. kvartal 2013.

"Det svage resultatet  skyldes hovedsagelig et tab i Stolt Tankers, hvor de generelle markedsvilkår fortsat er ringe. Flere forretninger og højere driftsomkostninger svækkede yderligere tankindtjeningen i 1. kvartal," siger CEO Niels G. Stolt-Nielsen i en regnskabsmeddelelse til Oslo Børs torsdag:

"Både Stolthaven og Stolt Tank Containers (SCTC) fortsætter med at vise pæne resultater, selv om STCs driftsresultat var moderat nede."

Stolt Nielsen henter en mia på børsen 

Niels G. Stolt-Nielsen understreger, at en afgørende forbedring i Stolt-Nielsen Limited's afhænger af en turnaround i markedet for parcel tankskibe, der igen afhænger af udviklingen i verdensøkonomien. Som tidligere meddelt forventer vi et udfordrende år i 2013 for Stolt Tankers.

Stolt-Nielsen: Triste udsigter for 2013 

Stolt Tanker bestiller otte skibe i Kina 

 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs