Rederiet Peter Rohde lukker ned

Rederiet Peter Rohde, der har beskæftiget sig med sandsugning, har lukket og slukket. Selskabet kunne simpelthen ikke få sine aktiviteter til at køre rundt, lyder det fra bestyrelsen.
Foto: Jyllands Posten
Foto: Jyllands Posten

Rederiet Peter Rohde har i flere år drevet et enkelt skib, som har arbejdet med sugning og indsejling af sten og grusmaterialer fra havbunden. De aktiviteter er nu slut, og virksomheden lukker totalt ned i 2013. Det fremgår af rederiets regnskab for 2012.

"Sagen er egentlig bare, at vi er et lille rederi, der lukker ned. Det har ikke kørt rundt i flere år, og for en lille virksomhed er det derfor en nødvendighed at komme af med skibet," siger bestyrelsesmedlem Alf Kornelius Olsen til ShippingWatch.

Af regnskabet fremgår det, at:

"Der er indgået en aftale med koncernens finansielle samarbejdspartner som sikrer likviditetsbehovet på koncernniveau. Som følge heraf har ledelsen aflagt årsregnskabet med fortsat drift for øje."

Men den formulering betyder ikke, at rederiet sælger noget videre eller har tænkt sig at have en drift på nogle områder.

"Det er bare en formulering, vi har brugt. Der er ikke tale om en fortsat drift," siger Alf Kornelius Olsen.

2012 er blevet brugt til at afvikle rederiets aktiviteter, og derfor forventes der et resultat på 0 kr. i 2013.

Fredericia Shipping taber omsætning og indtjening

Esvagt: Markedet kan godt bære nye skibe 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også