ShippingWatch

Rederiet Peter Rohde lukker ned

Rederiet Peter Rohde, der har beskæftiget sig med sandsugning, har lukket og slukket. Selskabet kunne simpelthen ikke få sine aktiviteter til at køre rundt, lyder det fra bestyrelsen.

Foto: Jyllands Posten

Rederiet Peter Rohde har i flere år drevet et enkelt skib, som har arbejdet med sugning og indsejling af sten og grusmaterialer fra havbunden. De aktiviteter er nu slut, og virksomheden lukker totalt ned i 2013. Det fremgår af rederiets regnskab for 2012.

"Sagen er egentlig bare, at vi er et lille rederi, der lukker ned. Det har ikke kørt rundt i flere år, og for en lille virksomhed er det derfor en nødvendighed at komme af med skibet," siger bestyrelsesmedlem Alf Kornelius Olsen til ShippingWatch.

Af regnskabet fremgår det, at:

"Der er indgået en aftale med koncernens finansielle samarbejdspartner som sikrer likviditetsbehovet på koncernniveau. Som følge heraf har ledelsen aflagt årsregnskabet med fortsat drift for øje."

Men den formulering betyder ikke, at rederiet sælger noget videre eller har tænkt sig at have en drift på nogle områder.

"Det er bare en formulering, vi har brugt. Der er ikke tale om en fortsat drift," siger Alf Kornelius Olsen.

2012 er blevet brugt til at afvikle rederiets aktiviteter, og derfor forventes der et resultat på 0 kr. i 2013.

Fredericia Shipping taber omsætning og indtjening

Esvagt: Markedet kan godt bære nye skibe 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs