Torm sælger fem skibe til investeringsselskab

Torm har fået solgt fem skibe ud af sin samlede flåde på cirka 65 skibe fra. Køberen er efter sigende det private investeringselskab Oaktree Capital fra Los Angeles. Det skriver branchesitet Lloyd's List.
AF RITZAU FINANS

Det hårdt prøvede, danske rederi Torm har fået solgt fem skibe ud af sin samlede flåde på cirka 65 skibe fra. Køberen er efter sigende det privateinvesteringselskab Oaktree Capital fra Los Angeles. Det skriver branchesitet Lloyd's List.

Salget kommer i forlængelse af det arbejde, Hellerup-rederiet er ved at lægge i kampen for at få økonomien tilbage på ret køl. Torms seneste årsregnskab viste et underskud på 579 mio. dollar, og ifølge Lloyd's Lists oplysninger er samlet 135 mio. dollar hentet hjem via salget af de fem tankere.

Torm bekræfter opsving i tank i 2014 

Skibene, der ifølge branchesitet er solgt for cirka 27 mio. dollar hver, er en type, der er så populære for tiden, at der har været op til fem individuelle bydere, skriver Lloyd's List. Sitet har fået bekræftet hos Torm, at salget er i gang, men endnu ikke afsluttet, og rederiet afviser at kommentere på pris og køber over for branchesitet inden, at salget er fuldstændig på plads.

Lloyd's List skriver, at det drejer sig om skibene Agnes, Almena, Alice, Aslaug og Amalie, der alle er mellemstørrelse tankere mellem 50.000 og 53.200 ton dødvægt.

RITZAU FINANS

Torm tvinges til skibssalg og nedjustering 

Torm vil afnoteres fra USA-børsen 

Meldgaard: 2013 et kæmpe skridt fremad for Torm

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også