ShippingWatch

Seafreight Index: Containerrederne får halvdelen af deres rateføjelse

De første indikationer på rederiernes generelle rateforhøjelser fra i dag fredag den 15. marts tyder på, at de kun kommer igennem med det halve, viser importørers indberetninger til Seafreight Index.

De store containerrederier kommer kun igennem med omkring det halve af deres bebudede generelle rateforhøjelser (GRI) på mellem 700-750 USD per teu gældende fra i dag, fredag den 15. marts. Det viser de første indikationer af de indberetninger, importører løbende indsender til rateindekset Seafreight Index, www.seafreightindex.com.

Det er den danske virksomhed CostPartner, der står bag indekset, som omfatter 200 mellemstore og store virksomheder i Danmark, Tyskland og Sverige. Indekset har eksisteret siden 2009 og indsamler løbende indberetninger fra virksomheder og indekset viser, hvad de som slutbrugere i transportkæden må betale for at få en container med varer frem til Nordeuropa.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs