ShippingWatch

Thai-rederi får finansiering til flådeekspansion

Gennem en aktieudstedelse er det lykkedes det thailandske tørlast-rederi Thoresen Thai Agencies, som for nylig oprettede et kontor i København, at rejse penge til en kommende flådeekspansion, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

133 mio. USD er det lykkes det thailandske tørlastrederi og konglomerat Thai Thoresen Agencies (TTA) at rejse gennem en aktieudstedelse. Det gør det muligt at gå videre med planerne om en flådeudvidelse inden for både tørlast og offshore boresegmentet, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi er meget glade for, at vores aktionærer har støttet planen fremlagt af ledelsen og bestyrelsen. Rationalet for at vokse virksomhedens aktiver er stærk, og nu hvor aktieemissionen er gennemført med succes, vil vi fokusere på at identificere og købe aktiver til vores tørlastshipping og offshore-tjenester," siger Mr. Chalermchai Mahagitsiri,  Executive Vice Chairman og aktionær i TTA.

Dagens marked gør det favorabelt at købe både nye og brugte tørlastskibe, da priserne er fordelagtige, skriver TTA, der forventer en markedsændring inden for de næste 18 måneder.

"Vores bankpartnere har vist interesse og givet positive tilbagemeldinger i forhold til vores planer om flådeudvidelse og forretningsmodel. Med deres fortsatte støtte forventer vi at kunne gennemføre well-priced opkøb, der vil hjælpe os med at opnå en langsigtet, bæredygtig værdi gennem en billigere base med aktiver end mange af vores konkurrenter," siger TTAs CEO Chandchutha Chandratat.

Thoresen-chef gør status over første måned

Norden-konkurrent vil fordoble sin tørlast-flåde 

Tørlastredere: Skibspriser er de laveste i 10 år

Minister glæder sig over dansk Thoresen-domicil 

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs