ShippingWatch

Maersk Line indtager Myanmar

Maersk Line er nu endelig klar til for alvor at indtage det hastigt voksende marked i Myanmar, efter selskabet er blevet godkendt til at operere selvstændigt i landet.

Udviklingen i Myanmar buldrer af sted, og nu er Maersk Line klar til at satse yderligere på det tidligere militærdiktatur. Landet har i løbet af de seneste par år udviklet sig så positivt, at både EU og USA tilbage i 2012 ophævede en stribe handelssanktioner. Og det har fået Maersk Line til at intensivere fokus på Myanmar, der rummer et stort strategisk potentiale.

”Det er meget spændende, at vi nu er blevet godkendt til en permanent tilstedeværelse i Myanmar. Det vil gøre os i stand til at være en del af landets hastige udvikling, som vi uden tvivl vil opleve i de kommende år,” siger Henrik Jensen, der er chef for Maersk Thailand i en artikel på Maersk Lines hjemmeside.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs