ShippingWatch

Scorpio Tankers ser positivt på 2013 efter svært 2012

Fjerde kvartal 2012 sluttede ikke helt godt for produkttankrederiet Scorpio Tankers, mens omsætningen for hele året dog er steget..

Scorpio Tankers havde et minus for hele året 2012 på 11,9 millioner USD, fremgår det af børsmeddelelsen fra rederiet. Men udsigterne for 2013 er mere positive:

"Første kvartal har været præget af sæsonmæssige turnarounds hos raffinaderier i øst og lavere eksportmængder, men vi har oplevet faste markeder hidtil, især i Atlanterhavet som følge af stigende eksport fra den amerikanske Golf " siger Emanuele Lauro, rederiets CEO og fortsætter:

"Vi fortsætter med at blive bekræftet i vores langsigtede tese. At der vil være betydelige stigninger i efterspørgslen på produkttank som raffineringskapacitet skifter til mere konkurrencedygtige steder."

Rederiet oplyste i går, at det havde indgået et bindende lånetilsagn med de to nordiske banker Nordea, Skandinaviske Enskilda Banken og den hollandske bank ABN Amro. Aftalen drejer sig om en lånefacilitet på 267 millioner USD, som rederiet skal bruge på igangværende og kommende nybygninger

Nordea med i finansiering af Scorpios nybygnings-program

Scorpio Tankers bestiller flåde til issejlads

Forventning om flere Scorpio-bestillinger 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs