ShippingWatch

Frontline forelsket i øko-containerskibe

John Fredriksens Frontline 2012 vil formentlig udvide sine øko-skibsinvesteringer til også at omfatte brændstoføkonomiske containerskibe, skriver Asiasis.

Frontline har investeret stort i at opbygge en flåde af øko-skibe. Og nu skal den flåde måske også indeholde containerskibe, der kan drives mere miljørigtigt.

"Med Frontlines mål om at fokusere på høj kvalitet og moderne, brændstoføkonomisk tonnage, kunne næste skridt være containerskibe med højest muligt brændstofbesparelse," siger analytiker Erik Nikolai Stavseth fra Arctic Securities ifølge Asiasis.

Analytikeren forudser, at Frontline 2012s årlige overskud vil vokse støt fra 10 mio. USD i 2012 til 13 mio. USD i år og endnu stærkere til 34 mio. USD i 2014, og 167 mio. USD i 2015 på baggrund af den serie af nybygninger, som Frontline 2012 har bestilt.

Fredriksen bestiller flere produkttankskibe

Fredriksen: Tank og olie indleder opsvinget

John Fredriksen rejser kapital til nybygninger 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs