ShippingWatch

Egypten og Nigeria presser LNG-priser

Afbrydelser i leveringen af LNG fra Egypten og Nigeria vil presse raterne på LNG-transporter, skriver Bloomberg.

Foto: Hyundai Merchant Marine

Ændringer og afbrydelser i leveringen af LNG fra Egypten og Nigeria til verdensmarkedet kommer til at presse raterne, fordi flere skibe vil konkurrere om mindre last. Det vurderer DNB Markets, skriver Bloomberg.

"Markedet er drevet af udbudssiden, dermed er tilgangen af voluminer til markedet det, der driver raterne," siger analytiker Nicolay Dyvik fra DNB til Bloomberg.

Egypten stoppede sin levering af LNG 12. februar med begrundelsen om et større behov fra hjemmemarkedet. Nigeria LNG afslog i sidste uge et tilbud om salg af LNG-last ifølge to personer med kendskab til buddet. Og Royal Dutch Shell Plc kaldte en force majeure situation fra 5. februar efter et læk fra en gas-pipeline og forstyrrede dermed leveringen fra Nigeria endnu mere.

Koreanske værfter ser frem mod LNG-ordrer

GRM: Lave oliepriser igen er meget usandsynlige 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs