ShippingWatch

København lægger sin maritime taskforce i graven

Efter længere tids forberedelse lancerede København en ambitiøs målsætning om at styrke hovedstadens position som maritimt knudepunkt. Bl.a. skulle der oprettes en maritim taskforce. Nu er det hele lagt i graven.

Der er trykket godt ned på standby-knappen for den maritime erhvervsudvikling i Københavns Kommune. Der er tilsyneladende ikke politisk vilje til at følge op på ideen med en maritim taskforce, der ifølge tidligere planer for Københavns Kommune skulle sætte skub i erhvervsudviklingen i de maritime virksomheder i kommunen.

I maj sidste år skulle arbejdet med den maritime taskforce gå i gang, men det blev udskudt til efteråret 2012 for at afvente regeringens maritime vækstplan, der endte med først at blive offentliggjort i december. Der er ikke gået noget nyt arbejde i gang med taskforcen, og det ser heller ikke ud til at komme.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs