ShippingWatch

Maersk Line henter chef for reefer hos Damco (korr)

Ole Schack-Petersen, der i dag er chef for reeferforretningen i Damco, hentes fra begyndelsen af april til Maersk Line som en del af chefgruppen for den globale reeferforretning, der skal til at tjene flere penge. (korrigeret)

(Af den første version af artiklen kunne man få den opfattelse, at Ole Schack-Petersen bliver øverste chef for Reefer. Ole Schack-Petersen bliver en del af chefgruppen. Thomas Eskesen er fortsat øverste chef for Reefer)

Maersk Line  har ansat en chef  for rederiets vigtige  forretning  for reeferforretningen, der vurderes at få voksende betydning  for verdens største containerrederi.  Ole Schack-Petersen,  i dag direktør for datterselskabet  Damcos globale reeferafdeling,  bliver fra begyndelse af april  en del af ledelsesgruppen i  reeferchef i Maersk Line, skriver nyhedsmediet  Eurofruit.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs