ShippingWatch

Maersk Line henter chef for reefer hos Damco (korr)

Ole Schack-Petersen, der i dag er chef for reeferforretningen i Damco, hentes fra begyndelsen af april til Maersk Line som en del af chefgruppen for den globale reeferforretning, der skal til at tjene flere penge. (korrigeret)

(Af den første version af artiklen kunne man få den opfattelse, at Ole Schack-Petersen bliver øverste chef for Reefer. Ole Schack-Petersen bliver en del af chefgruppen. Thomas Eskesen er fortsat øverste chef for Reefer)

Maersk Line  har ansat en chef  for rederiets vigtige  forretning  for reeferforretningen, der vurderes at få voksende betydning  for verdens største containerrederi.  Ole Schack-Petersen,  i dag direktør for datterselskabet  Damcos globale reeferafdeling,  bliver fra begyndelse af april  en del af ledelsesgruppen i  reeferchef i Maersk Line, skriver nyhedsmediet  Eurofruit.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende faciliteter til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs