ShippingWatch

Blue Water Shipping styrker position på Femernbæltet

Blue Water Shipping overtager d. 1. februar aktiviteter og medarbejdere fra NJK International Spedition og Transport i Rødby. Det styrker virksomhedens position i forhold til det kommende arbejde på Femernbæltet, samt andre fokusmarkeder, fortæller Lars Tue Toftild, kontorchef hos Blue Water i København.

Forretningerne hos NJK International Spedition og Transport og ikke mindst placeringen i Rødby passer strålende ind  Blue Water Shippings fremtidsplaner - særligt når det kommer til det kommende arbejde på Femernbæltet, fortæller Lars Tue Toftild, kontorchef for Blue Water Shipping i København.

"Der ingen tvivl om, at vi med en base i Rødby vil komme til at stå styrket i forhold til det arbejde, der kommer til at være på Femernbæltet fremadrettet. Og det glæder os selvfølgelig, fordi vi er sikre på, at der kommer til at blive et stort behov for logistikvirksomheder, der både kan bedrive generel logistik og transport, men også virksomheder, som har erfaring med projektspedition. Det har vi bl.a. med opføringen af Anholt vindmøllepark," siger han til ShippingWatch.

NJK International Spedition og Transport består af syv mand, og tidligere medejer Søren Krog kommer til at have det daglige ansvar for kontoret i Rødby, samt ansvaret for Blue Waters vejtransporter i København. Netop medarbejderne har også været et omdrejningspunkt i beslutningen om, hvorvidt man skulle overtage virksomheden eller ej.

"Virksomheden består af nogle kompetente medarbejdere med lang tids erfaring inden for området, som vi kan benytte os af. Blandt andet inden for projektspedition, hvilket er et spændende område for os, samt inden for spedition i Østeuropa, som også er et af de markeder, vi begiver os på - og så har de nogle rundtursbiler, som ligger kører mellem Tyskland, Sverige og Danmark, og de passer fornemt ind i vores øvrige forretning," siger Lars Tue Toftild, der understreger, at virksomheden forventer sig meget af de ovenstående synergier.

Forhandlingerne mellem NJK International Spedition og Transport og Blue Water SHipping har stået på et par måneder. I Danmark er Blue Water Shipping nu repræsenteret med 17 kontorer, som primært er placeret i danske havnebyer. Firmaet har over 1.000 medarbejdere, der overalt i verden dagligt håndterer transport- og logistikløsninger for alle typer gods

Blue Water Shipping åbner Frederikshavn-kontor

Blue Water Shipping tror på havvindmøllemarkedet

Ny Blue Water-CEO: Der bliver ingen revolution 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs