Platou: Scorpio har skudt ekspansionen i gang

Det aggressive Scorpio Tankers har nu brugt 80 procent af den kapital, rederiet fik tilført i sidste måned, og der er fortsat plads til yderligere bestillinger, uden tilførsel af ny kapital, skriver Platou Markets.

Det ambitiøse produkttankrederi Scorpio Tankers har med bestilling af to nye MR øko-nybygninger meddelt onsdag sendt 80 procent af den kapital, rederiet fik tilført i sidste måned, på arbejde.

Scorpio planlægger flere nye øko-skibe 

Scorpio har optioner på yderligere 12 skibe i en vækststrategi, der finder sted på et tidspunkt, hvor priserne på nybygninger er historisk lave, er markedet attraktivt for investorer i et opsving, skriver analysehuset Platou Markets.

Med tilføjelsen af de to MR produkttankere fra Hyundai Mipo-værftet til 32,5 mio USD per styk, har Scorpio tilført otte skibe siden den sidste kapitalforhøjelse 132 mio. USD og rederiet kan med 60 procent finansiering bestille 2-4 skibe uden at få tilført yderligere kapital.

Væksten i flåden omfatter lige nu 13 MR eco-skibe. Når alle er leveret vil 18 ud aF 25 skibe i Scorpios flåde være brændstofbesparende økodesigns.    

Scorpio Tankers i nyt aggressivt fremstød 

Dubai-selskab bag Scorpio Tankers 

Tankers Inc: Konsolideringen er udeblevet 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også