ShippingWatch

Intermodal ser lyspunkter i horisonten for 2013

Selvom de underliggende mekanismer i det meste af shipping-markedet tyder på endnu et hårdt år, er der faktorer, der kan få 2013 til at overraske positivt. Det skriver analytikerne i Intermodal.

2012 var ikke et godt år for shipping generelt set, og det ser heller ikke ud til, at 2013 bliver det. Men der er små lyspunkter, der kan komme til at overraske positivt, skriver Intermodal i en analyse.

"Når 2012 nu er bag os, er det tid til at kigge mod fremtiden og kigge på, hvor 2013 måske kan være en dør til friske muligheder og basis for fornyet håb. Selvom de fundamentale markedsmekanismer peger mod endnu et svært år, er der et lille glimt af håb i horisonten om, at vi måske bliver overrasket og kommer til at se, at tingene arter sig meget bedre end først forventet," skriver Intermodal.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs