ShippingWatch

Havnestatskontroller udnævner CMA CGM til sikreste rederi

Franske CMA CGMs flåde er af Port State Control blevet kåret til den sikreste og mest velholdte efter gældende internationale konventioner.

Foto: APM Terminals

Containerrederiet CMA CGM har nu ikke bare verdens største containerskib på vandet, men har også ifølge de nationale havnestatskontroller og målt i forhold til de internationale konventioner den sikreste, mest velholdte flåde med de mest sikkerhedsorienterede medarbejdere både når det gælder besætning og miljø.

"CMA CGM-gruppen sætter sundhed, sikkerhed og besætningers og ansattes sikkerhed, gods og skibe allerforrest i sine priorieteringer. Anerkendelsen af denne præstation fra myndighedernes side belønner de mål ombord, som gruppen har sat, og viser styrken ved CMA CGMs skibe og ansatte," siger Farid Salem, der er adm. direktør for CMA CGM efter kåringen.

Udnævnelsen af CMA CGM er foretaget på baggrund af de gældende internationale konventioner på sikerhedsormådet som SOLAS, MARPOL og STCW.

Franske CMA CGM dropper seks sejladser

SeaIntel: Nu begynder anden runde i storskibsbølge

Bag Facaden: Shipping i suppedasen 

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs