ShippingWatch

Specialisering skal få redere ud af krisen

De danske rederier er nødt til at specialisere sig endnu mere og være mere innovative end konkurrenterne for at klare sig, vurderer lektor på CBS, Martin Jes Iversen. En ny, omfattende database bekræfter, at specialisering har reddet rederier før.

Godt købmandskab, specialisering af flåden og konstant optimering af forretningen er de ingredienser, der skal få danske rederier gennem krisen og ud på den anden side. Det mener lektor på CBS, Martin Jes Iversen, som i årevis har beskæftiget sig med den danske maritime klynge med specielt fokus på de økonomiske og historiske aspekter.

”Specialisering, optimering og innovation er helt nødvendig, hvis man vil klare sig som dansk rederi. I dag kan det f.eks. handle om, hvordan man bliver rigtig god til at arbejde med det arktiske område, hvor den danske sektor har historiske forudsætninger, som man kan udvikle et forretningsområde ud fra,” siger Martin Jes Iversen. Et andet vigtigt parameter er høj kvalitet i form af punktlighed, sikkerhed og bæredygtighed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs