ShippingWatch

Shipcraft: Grusomme trængsler for gidsler og pårørende

"Vi kan kun forestille os, hvilke grusomme trængsler gidslerne og deres pårørende gennemlever," siger direktør Claus Bech, Shipcraft, i en kort kommentar torsdag.

"Vi runder desværre snart to-årsdagen for gidseltagningen og tilbageholdelsen af vores stakkels kolleger, der holdes fanget under kummerlige forhold i Somalia. Vi kan kun forestille os, hvilke grusomme trængsler de og deres pårørende gennemlever," siger direktør Claus Bech, Shipcraft, i en kort kommentar på rederiets hjemmeside torsdag.

På snart tredje år forsøger selskabet at få befriet de seks søfolk, der blev taget som gidsler den 12. januar 2011.

Bestyrelsesformand i Shipcraft træder tilbage

 "Siden dag ét for tilfangetagelsen har vi arbejdet målrettet på at få frigivet gidslerne hurtigst muligt, og det fortsætter vi uophørligt med sammen med de professionelle rådgivere, vi har fået anbefalet. Nøglen til at gøre en ende på vores besætnings mareridt ligger imidlertid udelukkende hos de pirater, som tilbageholder dem. Vores tanker og håb om en snarlig løsladelse går til vores besætning," siger Claus Bech.

Shipcraft oplyste onsdag, at rederiet på grund af gidselsituationen ændrer selskabsform. Shipcraft er nu et anpartsselskab frem for et aktieselskab.

Shipcraft bliver anpartsselskab grundet kidnapning 

Søfartens Ledere: Gidsler er ikke glemt 

Shipcraft afviser rygter om gidsels død 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs