ShippingWatch

Torm-formand fandt sin egen bestyrelse

En franskmand, en englænder og en nordmand udgør sammen med Flemming Ipsen, tidligere chef i A.P. Møller - Mærsk, den nye bestyrelse i Torm. Og den nye formand ser rederiets nye ejere, bankerne, som dem, der skal give Torm arbejdsro.

Torm nye bestyrelsesformand Flemming Ipsen tillægger bankerne, rederiets nye ejere, en helt afgørende rolle, der kan sikre Torms vej ud af flere års dyb krise i kraft af en bankgæld på 2,2 mia. USD. Samtidig håber Flemming Ipsen, tidligere chef i A.P. Møller - Mærsk, at markedet har set det værste.

"Torm har en fremtid, og det tror jeg, fordi vi dels har en ejerkreds, som kan bringe ro over selskabet i en vanskelig periode. Bankerne har i denne proces vist stor vilje og vil se, at selskabet lykkes og udvikles. Det har været afgørende for mig. Havde det ikke været tilfældet, ville det have været nogle helt andre mennesker, de havde brug for. En meget kontant opbakning. Og samtidig ved vi af erfaring, at kriser i shipping, selv om de er dybe og langvarige, hører op på et tidspunkt, og der kan man meget stærkt håbe på, at vi nok har set det værste," siger Flemming Ipsen til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs