ShippingWatch

Asien-Europa volumener faldt 6 pct. i november

Containervolumener på handlen mellem Asien og Europa faldt med seks pct. i november 2012 i forhold til året før. Det viser en opgørelse fra Container Trades Statistics.

Foto: Hanjin

Volumenerne på containerhandlen mellem Europa og Asien blev 6 seks pct. mindre i november 2012 i forhold til 2011 ifølge data fra Container Trade Statistics. Det skriver Lloyd's List.

Novemberfaldet var lavere end faldet i oktober 2012, men nedgangen i volumenerne tyder alt i alt på et overordnet rigtig skidt år for containertransporten i 2012.

Sandsynligvis kommer den årlige opgørelse fra Container Trade Statistics til at vise et fald for hele 2012 på 500.000 teu i eksporten fra Asien til Europa, skriver Lloyd's List.

Cosco vil hæve Asien-Europa rater 

2013 indledt med stigende containerrater

Storskibe i massevis rammer søen i 2013 

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs