ShippingWatch

Torms produkttank kommer først ud af krisen

Torm får en ny bestyrelse på den ekstraordinære generalforsamling onsdag. Måske kan det hårdtprøvede rederi også få en ny start med flere lyspunkter for Torms store flåde af produkttankskibe.  

Produkttank kan blive det segment i shipping, der kommer sig hurtigst, når de generelle forbedringer i verdensøkonomien i særligt Europa og USA begynder at vise sig.

Det vurderer chefanalytiker Peter Sand fra den internationale søfartsorganisation Bimco. Dermed peger han også indirekte på nogle lyspunkter for Torm, der onsdag afholder ekstraordinær generalforsamling i København med henblik på valg af ny bestyrelse og en række vedtægtsændringer efter den langvarige forhandlingsproces med banker og tonnageejere. Med andre ord er udbudssiden for produkttank, omkring 90 procent af Torm samlede flåde, væsentlig bedre end markedet for råolie, tørlast og container.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs