ShippingWatch

DFDS forhandler igen om nybygninger

DFDS bekræfter, at der er forhandlinger i gang mellem DFDS og det tyske værft P+S Werften GmbH om nybygning af to RoRo-skibe, der strandede i værftets konkurs.

DFDS bekræfter i en fondsbørsmeddelelse, at der er forhandlinger i gang mellem rederiet og det konkursramte tyske P+S Werften i Stralsund om bygning af to ro-ro skibe, som DFDS i september sidste år ophævede kontrakten med.

"Den tilbudte pris for de to nybygninger er 84 mio. euro," skriver DFDS i meddelelsen.

"Nybygningskontrakterne skal fortsat færdiggøres og vil desuden, hvis de underskrives, være betingede af opfyldelsen af en række vilkår. Mere information vil blive offentliggjort, når alle vilkår for kontrakterne er opfyldt," hedder det desuden i meddelelsen.

Da DFDS havde meldt ud, at man ophævede kontrakterne førte det til en foreløbig lukket aftale mellem de to parter, men i november kom P+S Werften på banen med et ønske om at ville færdiggøre DFDS' to ro-ro-skibe og sætte gang i forhandlingerne igen. De forhandlinger er nu genoptaget.

Medier: Tysk statsstøtte skal redde DFDS-skibe 

Burde tysk værftskonkurs have været afsløret i 2010?

P+S Werften: Vi vil færdiggøre DFDS-skibene 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Et hedt tankmarked får tørlast-investorer på banen, siger Maersk Tankers. Eneti sætter vindplan på hold i USA, Clipper Group i kæmpe handel, Ikea dropper container-strategi, og BW Groups Sohmen-Pao forventer grønne forsinkelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs