ShippingWatch

Analyse: Større optimisme i shippingbranchen

Tilliden til fremtiden blandt rederne er lysnet, og det samme er forventningerne til fremtidige investeringer. Opmuntrende, skriver analysehuset Moore Stephens i sin seneste analyse af shippingbranchens udvikling.

Redernes humør er steget nogle grader, og det går den rigtige vej med fremtidstroen og investeringslysten. Det vurderer Moore Stephens i en analyse af shippingbranchen.

"Den øgede vilje til at investere skyldes det, som mange ser som de første tegn på korrektion i industriens overkapacitetsproblemer med tonnage. Skrotningsaktiviteten er steget, selvom der ikke er nok ophugningskapacitet i verden til at gøre det til en løsning i sig selv. Noget fornuft, som er fremelsket af hårde erfaringer, er vendt tilbage til nybygningssektoren efter den hulter til pulter tilgang til nye tonnage, som karakteriserede shippings glade dage, som nu forekommer så langt væk," skriver Richard Greiner, partner i Shipping Industry Group hos Moore Stephens i analysen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs