ShippingWatch

Erria-aktionær deler sig op i tre

Den tredjestørste aktionær i Erria, N & V Holding, med tre ejere har solgt aktierne fra og ud i tre selskaber, så de tidligere ejere nu hver ejer en tredjedel af den tidligere aktieandel på 15,79 pct.. Det får ingen betydning for Errias drift, siger adm. direktør Henrik N. Andersen.

Foto: ERRIA

De tre ejere af N&V Holding, der er tidligere tredjestørsteaktionær i Erria, har ændret aktiefordelingen. Det drejer sig om de tre ejere Kaare Vagner, C.C. Nielsen og Karsten Biil Rasmussen, der i stedet for til sammen at eje 15,79 pct. af Erria i selskabet N & V Holding har splittet det op.

Det betyder, at hver af aktionærerne nu ejer henholdsvis 5,253 pct. af aktiekapitalen i de tre selskaber Strandøre Invest, som Kaare Vagner står bag, ApS af 22. marts 1973, som Karsten Bill Rasmussen står bag og C.C.N. Holding, som Carsten Nielsen ejer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs