ShippingWatch

Kæmpe ophug af containerskibe i november

I november blev der solgt så mange containerskibe til ophugning, at et lignende månedligt niveau ikke er set siden sommeren 2009. Ophugningssalget gør november til den den tredjestørste måned for ophugning nogensinde registreret. Det skriver Clarksons.

Containerskibenes overudbud fik i november måned lidt lindring. Der blev nemlig solgt 19 containerskibe på sammenlagt 38.822 teu til skrotning, hvilket gør måneden til den største ophugningsmåned siden sommeren 2009 og den tredjestørste, der er blevet registreret nogensinde. Det fremgår af Clarskons Container Intelligence Monthly.

"Dette bringer den totale containerskibsophugning op på 154 fartøjer på sammenlagt 285.701 teu i de første 11 måneder af 2012," skriver analytikerne fra Clarksons.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs