ShippingWatch

MCC: Intra-Asien væksten halvt så stor som ventet

Maersk Lines asiatiske feeder-selskab, MCC, har måttet sande, at den intra-asiatiske vækst i 2012 kun bliver halvt så stor som ventet ved året begyndelse. Læs hvorfor rederiet alligevel får et pænt overskud.

Væksten på det intra-asiatiske feeder-marked bliver væsentlig mindre i 2012, end operatørerne som Maersk Lines feeder-selskab, MCC, tidligere havde forventet. Ved indgangen til året lød de mest optimistiske forventninger på en fremgang i containertrafikken mellem de asiatiske lande på op til ti procent, men efter et dyk i væksten efter sommerferien, har MCC nu skruet ned for forventningerne for hele året til en stigning på omkring det halve, eller 5-6 procent.

”I første halvår så det meget positivt ud med vækstrater på 7-8 procent, men siden juli har væksten været meget lavere og helt nede på omkring to procent i tredje kvartal,” siger MCCs adm. direktør Tim Wickmann.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs