ShippingWatch

Singapore trækker i flere danske virksomheder

Cirka hver anden måned etablerer en ny dansk virksomhed sig i Singapore, som regel inden for den maritime industri eller offshore. Væksten og shippingmiljøet trækker.

Foto: Hapag-Lloyd

Små 1500 danskere bor allerede i Singapore, der efterhånden er hjemsted for 130 virksomheder med danske rødder især inden for den maritime verden. Og strømmen af danske virksomheder, der etablerer en afdeling i den vækstivrige asiatiske østat er langt fra stoppet, hvis man ser på interessen.

Bare inden for de seneste måneder har virksomheder som Stena Weco, Combi Lift og Dynamic Oil Trading meldt deres ankomst eller allerede etableret sig som en del af den danske klynge, der i forvejen tæller alle de store rederier som Maersk, Norden, Torm, Clipper, de store danske bunkerselskaber eller offshore-selskaberne som Maersk Drilling eller J. Lauritzens jointventure-selskab Axis Offshore. Andre flytter rundet i Asien for at have hovedkontoret det rigtige sted såsom APM Terminals, der gør Singapore til sit asiatiske hovedsæde i stedet for Shanghai.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs