ShippingWatch

Tysk shippingbank øger hensættelser markant

Norddeutsche Landesbank (Nord LB), en af verdens største shippingudlånere, øger hensættelserne markant efter årets første ni måneder. Banken kan ikke se en ende på krisen.

Foto: PR-foto: DHT Holdings

Norddeutsche Landesbank (Nord LB), der er blandt verdens 10 største shippingbanker, har efter sit 3. kvartalsregnskab øget hensættelserne på shipping til i alt 352 mio. euro mod 111 mio. euro i samme periode 2011.

Banken ser fortsat ingen ende på på krisen i shippingindustrien.

"Vi kender industriens cyklus, og har kræfterne til at komme igennem, med vores know-how, vil skibsfinansiering forblive en kerneforretning for Nord LB i fremtiden," siger bestyrelsesformand Gunter Dunkel i forbindelse med regnskabet.

Danske Bank: Shipping-krisen vil trække spor ind i 2013 

Banken fik et resultat før skat på 209 mio euro mod  385 mio. euro året før.

På baggrund af de vanskelige markedsvilkår, er resultatet tilfredsstillende, mener bankens ledelse, der forventer et samlet resultatet for hele 2012  på et niveau under de seneste års resultater. 

Banker har usikrede milliardlån i nødlidende OSG 

HSH Nordbank forudser større tab på shipping 

KG-krise kan splitte tysk shippingsektor

 

 

 

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM forventer kraftigt fald i fragtraterne

Udsigterne for containermarkedet ser noget mere dystre ud i den kommende tid, vurderer franske CMA CGM. Containerrederiet noterede dog stadig vækst på både top- og bundlinje i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs