ShippingWatch

Rederne: Store præmiestigninger kan være nødvendige

Præmiestigninger på op til 15 procent i P&I klubberne lyder af meget, men det kan være nødvendigt at sætte priserne op, vurderer Danmarks Rederiforening.

Danmarks Rederiforening mener, der kan være belæg for at sætte præmierne for forsikringer op i P&I klubberne, således som flere af dem har annonceret de vil fra februar næste år. Chefjurist i Rederiforreningen, Dorte Rolff, mener dog, at en stigning på helt op til 15 procent, som det har været meldt ud, lyder af meget.

"Det kan lyde voldsomt, og en stigning på 15 procent kommer nok også bag på mig. Men priserne afhænger af udviklingen i udbetalinger, som er steget, og det er selvsagt ikke noget vi kan ændre ved, ud over naturligvis hele tiden at have fokus på at undgå ulykker og kollisioner. Det, der er afgørende for rederne, er, at der er gennemsigtighed i klubberne og at vi får forelagt regnskaber, så vi kan se, hvad udviklingen skyldes," siger Dorte Rolff til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs