ShippingWatch

Ophævelse af kontrakter koster DFDS 25 mio kroner

DFDS' ophævelse af kontrakten med det betalingsstandsede tyske værft, P+S Werften Stralsund, har foreløbig kostet rederiet 25 mio. kr. DFDS forhandler om færdiggørelsen af de to ro-ro færger.

Det har indtil videre kostet DFDS 25 mio. kroner at aflyse ordrerne på de to ro-ro færger, som skulle bygges af det tyske værft P+S Werften Stralsund, fremgår det af rederiets kvartalsregnskab.

DFDS havde forpligtet sig til en investering på en milliard kroner i de to færger, men de svære økonomiske problemer på det tyske værft, der nu er gået i betalingssstandning, har fået DFDS til at afvikle engagementet. I stedet har DFDS indledt forhandlinger med det tyske værft, om hvorvidt byggeriet af færgerne kan gennemføres. De 430 mio. kr., der er indgået under forventede investeringer i 2012, er derfor bortfaldet, forklarer rederiet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs