ShippingWatch

Briterne kan annullere Seafrance-opkøb til gavn for DFDS

Den engelske Competition Commission har brede beføjelser i værktøjskassen, hvis den finder at DFDS-konkurrenten Groupe Eurotunnel har mindsket konkurrencen på den Engelske Kanal. Kommissionen kan blandt andet annullere opkøbet.

Det kan få omfattende konsekvenser for DFDS-konkurrenten på den Engelske Kanal, Groupe Eurotunnel, hvis den britiske konkurrencemyndighed Competition Commission (CC) finder, at selskabets opkøb af Seafrance mindsker konkurrencen.

"CC laver en undersøgelse og beslutter, om det leder til en betydelig mindskelse af konkurrencen eller ej. Hvis det er tilfældet, har CC vidtrækkende beføjelser til at råde bod på konkurrenceproblemer som resultat af opkøbet, hvilket inkluderer at forhindre opkøbet i at finde sted. Kommissionen kan også stille krav om, at et selskab skal frasælge dele af sin forretning eller tage andre skridt for at forbedre konkurrencen," siger Siobhan Allen, pressemedarbejder i CC, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs