ShippingWatch

ShippingWatch udsender nyt magasin

ShippingWatch har udsendt sit andet trykte magasin som supplement til den daglige digtale nyhedstjeneste. Læs hele magasinet her.

ShippingWatch har udsendt et nyt magasin med nyheder, interviews, reportage, og baggrundsstof om den maritime sektor. Alt sammen giver et overblik over de emner, vi dækker til daglig. Her kan du bl.a. læse det første portrætinterview med Maersk Lines CEO, Søren Skou. Om danske maritime virksomheders kamp for at komme ind på det sydkoreanske marked. Om hvordan CEO i Tankers Inc, Mikael Skov, vil opbygge et helt nyt tankrederi. Eller hvordan Norge kan blive guldklumpen for de mange danske offshore-virksomheder.

Det er anden gang, vi udsender et trykt magasin som supplement til den daglige digitale nyhedsdækning på ShippingWatch.dk og den engelske nyhedsservice: ShippingWatch.com.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs