ShippingWatch

APL booker panamax-skibe

Singapore-selskabet APL har booket tre MISC-skibe for det næste år. Det er endnu en ny ordre i post-panamax-segmentet, der er faldet på plads i løbet af den seneste uge, skriver Lloyd's List.

Foto: Maersk Line/PR

APL har chartret tre 8500 teu skibe fra malaysiske MISC for 12 måneder. Et af skibene har allerede sejlet for APL, og de andre to er for nylig blevet chartret af APL, lyder det fra brokere ifølge Lloyd's List.

Chartringen er sidste nyt i post-panamax-segmentet, som Maersk Line og CSAV bookede sig ind på hos Norddeutsche Vermögen med fem 8.400 teu skibe tidligere på ugen. Maersk betaler i gennemsnitligt 32.500 USD pr. dag i de kommende seks til ni måneder, og fra flere brokere lyder det, at APL formentlig betaler mindre til MISC.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs