ShippingWatch

Tankers Inc: Konsolideringen er udeblevet

Bankerne har holdt igen med at presse skibe ud i tvangssalg, der kunne have flyttet rundt på tonnagen. Derfor har det hårdt pressede tankmarked ikke oplevet den forventede konsolidering. Interview med den tidligere Torm-chef Mikael Skov, Tankers Inc.

I 26 år fyldte Torm det meste af Mikael Skovs liv, de sidste 18 måneder som rederiets øverste chef. I dag er han billedet på det, nogle ser som et gryende systemskifte i international shipping. Med den britiske investeringsbank Barclays i ryggen skal Michael Skov opbygge et nyt rederi.

49-årige Mikael Skov repræsenterer et mangeårigt ledelseshierarki i dansk shipping, og på samme tid er han en fremtidens mand, som mange lige nu holder et vågent øje med i en global industri, der forsøger at finde fodfæste i en brydningstid fra 10 gyldne år til dyb krise de sidste fire. En nedtur, de færreste havde fantasi til at forestille sig omfanget af, og som efter manges opfattelse kommer til ændre billedet af en noget konservativ shippingindustri med helt nye aktører i hovedrollerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs