ShippingWatch

Yildirim Group vil satse endnu mere på havne og skibe

Den tyrkiske Yildirim Group, der er storaktionær i Maersk Line konkurrenten CMA CGM, overvejer ifølge Reuters at udvide sin havneforretning og opkøbe skibe fra pressede skibsredere eller banker.

Foto: APM Terminals

Yildirim Group er klar til at overtage aktiver inden for energi, metal og havne for op mod 1 mia. USD. Derudover overvejer selskabet at lade sin havneforretning gå på børsen i 2014 elller 2015, fortæller selskabets leder Robert Yildirim i et interview med Reuters.

Robert Yildirim fortæller i interviewet, at han foretrækker meget at investere i havne, og at han ser på muligheden for at lade havneforretningen gå på børsen i 2014 eller 2015 for at give den mulighed for at vokse yderligere. Den tyrkiske koncern går også med overvejelser om at øge indkøbene af skibe fra stressede skibsejere eller fra banker, som mod deres vilje har fået andele i skibe, som en følge af den langvarige krise i sektoren.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs