ShippingWatch

J. Lauritzen klar til flere salg af obligationer

Det er kun få måneder siden, at J. Lauritzen lancerede ambitiøst joint venture med kapitalfond i offshore-industrien. I 2010 hentede rederiet også penge gennem obligationssalg. "Det er ikke sidste gang, vi henter kapital på denne måde," siger Birgit Aagaard-Svendsen, finansdirektør i J. Lauritzen. 

"Vi ønsker at have en større likvid beholdning, så vi kan samle de muligheder op, der viser sig i markedet den kommende tid."

Det er den korte forklaring fra Birgit Aagaard-Svendsen, finansdirektør i J. Lauritzen, på selskabets meddelelse torsdag om, at rederiet for anden gang siden 2010 har hentet et større millionbeløb på salg af obligationer, denne gang ca. 80 mio. USD. Hvad pengene mere konkret skal anvendes til i forbindelse med "udvikling" af virksomheden oplyses ikke.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs