Maersk Line udvider Daily Maersk til seks nye ruter

Maersk Line vil udvide løftet om transporttid, der blev kendt som en del af Daily Maersk, til seks nye ruter. Det skal ske fra 21. november, skriver rederiet i en pressemeddelelse.

Fra den 21. november, vil Maersk Lines løfte om samlet transporttid, der er en del af Daily Maersk, blive udvidet til seks nye ruter. Det drejer sig om ruter fra Jakarta (Indonesien) eller Laem Chabang (Thailand), til Bremerhaven (Tyskland), Rotterdam (Holland) eller Felixstowe (England).

Løftet om en fast samlet transporttid betyder, at Maersk Line fastsætter en tid, som sejladsen tager og kompenserer kunden økonomisk, hvis varerne ikke når frem i tide. For de seks ny ruter er den samlede transporttid på 31 dage.

"Da vi lancerede Daily Maersk, prøvede vi at implementere en ny servicestandard, som vores kunder kunne forvente at få fra os. Vi overvejede nogle gang under udviklingen, om vi havde gabt over mere, end vi kunne tygge. Heldigvis synes vores hårde arbejde at have betalt sig, et år efter opnår vi 98 pct. pålidelighed, og feedbacken fra vores kunder er positiv. Så vi har taget alt vi har lært fra Daily Maersk og besluttet at udvide Daily Maersk-løftet til disse ekstra ruter," siger Vincent Clerc, Maersk Lines Chief Trade & Marketing Officer.

Det er omkring et år siden, at Daily Maersk først blev lanceret.

Daily Maersk skal udbredes til andre dele af verden

Maersk Line: Daily Maersk er et halvt år før budget 

Smedegaard: Strategien i Maersk Line betaler sig

Maersk Line: Pålidelighedsprogram har fået flyvende start

Daily Maersk-konceptet skal udvides 

Walmart kræver pålidelighed af shipping 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også