ShippingWatch

Drewry: Skibsredere udgifter presses opad i 2013

Det kan godt være, at driftsomkostningerne har været mindre på skibene i år, men besparelsen har ikke den store effekt, fordi olie- og metalpriserne vil stige. Det fremgår af en ny rapport fra Drewry, skriver Hong Kong Shipping Gazette.

Drewry fremhæver i rapporten Ship Operating Costs Annual Review and Forecast for 2012-13, at stål- og oliepriserne forbliver volatile i det kommende år. Det kan få betydning for priser på maling af skibe og skrogbehandlinger. Derfor er de besparelser, som rederne har haft på lavere driftsomkostninger for skibene, en kort fornøjelse. Det skriver Hong Kong Shipping Gazette.

"Skibsoperatører bliver nødt til at modstå fristelsen for at højne overskuddet ved at skære hjørner," siger chefredaktør på rapporten Paula Puszet, da enhver anden stigning i andre omkostninger "sandsynligvis kan bide tilbage senere."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs