ShippingWatch

Drewry: Skibsredere udgifter presses opad i 2013

Det kan godt være, at driftsomkostningerne har været mindre på skibene i år, men besparelsen har ikke den store effekt, fordi olie- og metalpriserne vil stige. Det fremgår af en ny rapport fra Drewry, skriver Hong Kong Shipping Gazette.

Drewry fremhæver i rapporten Ship Operating Costs Annual Review and Forecast for 2012-13, at stål- og oliepriserne forbliver volatile i det kommende år. Det kan få betydning for priser på maling af skibe og skrogbehandlinger. Derfor er de besparelser, som rederne har haft på lavere driftsomkostninger for skibene, en kort fornøjelse. Det skriver Hong Kong Shipping Gazette.

"Skibsoperatører bliver nødt til at modstå fristelsen for at højne overskuddet ved at skære hjørner," siger chefredaktør på rapporten Paula Puszet, da enhver anden stigning i andre omkostninger "sandsynligvis kan bide tilbage senere."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs