ShippingWatch

Auken: Det blå Danmark skal være grønt

De grønne vækstmuligheder og fremtidige miljøkrav skal være en driver for udviklingen af den maritime klynge i Danmark. Det siger miljømister Ida Auken i en reaktion på vækstteamets anbefalinger, som uddannelsesminister Morten Østergaard kalder innovative.

Det Blå Danmark skal være et grønt Danmark, og styrkede miljøkrav kan være en driver for den udvikling. Derfor er jeg også glad for, at vækstteamet har set, at der er grønne vækstmuligheder i den maritime klynge, siger miljøminister Ida Auken i en kommentar på anbefalingerne om en styrket maritim industri i Danmark

"Jeg glæder mig til i samarbejde med erhvervet at få omsat de gode anbefalinger til konkrete handlinger. Det gælder f.eks. ønsket om at øge efterspørgslen efter miljø- og klimavenlig skibstransport og få udviklet en ordning, hvor rederierne kan få papir på, at de rent faktisk er miljøvenlige, siger Ida Auken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs