ShippingWatch

Alm Brand: Maersk lokker investorer til med ny åbenhed

A.P. Møller-Mærsks første kapitalmarkedsdag nogensinde på tirsdag vil gøre det nemmere, når selskabet skal ud og finde kapital til nye investeringer. Samtidig vil dagen byde på afsløringen af interessante detaljer relateret til Maersk Oil. Det siger to aktieanalytikere til ShippingWatch.

Det vil stille A.P. Møller-Mærsk bedre, når selskabet skal ud og hente kapital, at man for første gang afholder kapitalmarkedsdag tirsdag i næste uge. Det mener Jesper Christensen, analytiker i Alm. Brand Markets. Flere analytikere forventer også, at selskabet vil bruge kapitalmarkedsdagen til at give mere information om ikke mindst Maersk Oil, end der traditionelt er blevet givet.

"For det første skal de ud i markedet og hente kapital fremover. Det er ikke så lang tid siden, at de foretog en succesfuld obligationsudstedelse, og når de skal lave investeringer i Chissonga og Johan Sverdrup med videre, er det realistisk, at de løbende skal ud i markedet og hente ny kapital. Det regner jeg med bliver via obligationsudstedelser. I den forbindelse er det jo rart, at man har en mere offentligt tilgængelig profil og lægger noget offentlig information ud. Så jeg tror, det er noget, der vil stille dem bedre i forhold til de kommende og nuværende obligationsinvestorer," siger Jesper Christensen til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs