ShippingWatch

PwC: Mange overtagelser af store virksomheder

Der skete en voldsom stigning i antallet af overtagelser af transport- og logistikvirksomheder, hvor salgsprisen var over én mia. dollar, i andet kvartal af 2012. Det skriver PwC i en ny rapport.

Foto: APM Terminals

Der har været voldsom vækst i antallet af såkaldte 'mega-virksomhedsovertagelser' indenfor tranport- og logistikbranchen, hvilket er opkøb, hvor salgsprisen er over én mia. dollar, i andet kvartal af 2012. Det har PwC opgjort.

Der skete i perioden tre megatransaktioner til i alt USD 3,7 mia., og antallet af bekendtgjorte megatransaktioner i 1. halvår 2012 er næsten nået op på niveauet for de samlede megatransaktioner i hele 2011. Megatransaktionerne ses især inden for infrastruktursektoren, herunder veje og lufthavne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs